Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Η λεμονάδα της Γιώτας

  Στίβετε όσα λεμόνια θέλετε και τα βάζετε σε μια κατσαρόλα. Προσθέστε ίση ποσότητα ζάχαρης (π.χ. 1 ποτήρι χυμό λεμονιού = 1 ποτήρι ζάχαρη). Αν δεν το θέλετε πολύ γλυκό μειώστε λίγο την ποσότητα ζάχαρης.
  Τρίβετε λίγη φλούδα από το λεμόνι για να πάρει άρωμα και το ρίχνετε και αυτό στην κατσαρόλα. Βράζετε μέχρι να φουσκώσει λίγο ο χυμός μας και αποσύρετε από τη φωτιά. Το αφήνετε να κρυώσει.
  Τέλος, το σερβίρετε με το ένα τρίτο του ποτηριού χυμό και το υπόλοιπο νερό. Προσθέστε παγάκια αν επιθυμήτε.

Στην υγειά σας!!!!



Γεια σου ρε Γιώτα με τις λεμονάδες σου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: